Virus på ingång

Martin-Garrix_0

Hösten är på ingång, och alla virus med den, men en solglimt nalkas den 13 oktober, då Martin Garrix och MOTi släpper sin nya singel, som de kallar Virus. Ett virus som känns välkommet i höstmörkret. I videon nedan kan ni redan nu höra på låten och njuta.

Martijn Garritsen, känd som Martin Garrix, född 14 maj 1996 i Amsterdam, är en nederländsk discjockey som skrev skivkontrakt med Spinnin’ Records under 2013. Han slog igenom med låten ”Animals”, som blev en internationell hit.


Posted in Artister by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>