Ny Traktor S Kontrol

traktor s4 Traktor S4

Ryktena har gått om att en ny DJ-Kontroller är på gång ut på marknaden. Redan för ett år sedan när Traktor Kontrol S4 MK2 släpptes började ryktena gå om en ny kontroller med displayer. Native Instruments dementerade dock ryktena och har gjort så fram tills igår.

Ryktet säger att för ett par dagar sedan råkade Amazon.com släppa produktsidor för allmänheten där Traktor S8 fanns med. Många hann dock med att snappa upp informationen och bilderna som publicerades. Nu idag så presenterar siten digitaldjtips.com sin artikel om Traktor S8,  och Native instruments har igår själva också publicerat en video som presenterar Traktor S8.

Det känns alltså som att det är den sämst bevarade hemligheten på länge från Native Instruments, men vad gör det när vi nu slipper spekulera om det kommer en ny kontroller med displayer.

Traktor-S8-Kontrol Traktor S8

En del förändringar gentemot traditionella kontroller, förutom displayerna, är att jogg-hjulen är bortplockade och ersatta utav touchpads. Det ska bli riktigt spännande att se vad denna nya kontroller kommer att erbjuda.  En uppföljning kommer när det officiella släppet närmar sig.

 


Posted in Allmänt by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>