DJ Mag Top 100

Den 18 oktober är det åter igen dags för den stora presentationen utav tidningen DJ Mags stora topplista över världens topp 100 DJs. Listan är sammanställd utav de miljontals röster som samlats in utav läsare och följare på sociala medier.

Hela evenemanget som sker på 02 Academy i Brixtion går att följa live på Youtube, länken kommer att finnas längre ner i inlägget, så fort den blir officiell. Jag kommer även att publicera ett inlägg som påminner er om evenemanget med aktuell länk när det närmar sig.

Förra årets vinnare var Hardwell, som petade ner Armin Van Buuren till en andra plats. Avicii var inte helt oväntat Sveriges bäst rankade DJ, med en tredje plats på listan. Näst bästa svensk, Alesso, hamnade på en hedervärd trettonde plats.

Sebastian Ingrosso hamnade på en 18:e plats, tätt följd utav Axwell på 19:e plats, och på en 26:e plats hittar vi Swedish House Mafia,. På 35:e plats finner vi den svenska duon Dada Life. Steve Angello intog en 38:e plats i listan. Eric Prytz som jag känner har varit lite anonym de senaste åren finner vi på 55:e plats.

Detta innebär att åtta utav värden hundra bästa DJs är från lilla Sverige. Riktigt kul faktiskt, att vi med tanke på vår lilla folkmängd, ändå är så pass dominerande i EDM-världen.

Hur det kommer att gå i år vet vi som sagt den 18 oktober, och det ska bli kul att se vem som rankas som Sveriges bästa DJ, och vem som rankas som världens bästa DJ för 2014.

Länk till DJ Mag Top 100 DJs 2014.


Posted in Allmänt, Historik by

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>